Contact

Have questions? Complete the form below and we'll contact you as soon as we can!

Or give us a call

Per Carlsson, Director AEC Business Unit
Per Carlsson Director AEC Business Unit E-mailper.carlsson@symetri.com Phone+46 70 295 33 10

Konsult med god kunskap inom BIM och projektering

Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi en konsult med placeringsort Malmö, Göteborg eller Stockholm

Symetri är Nordens ledande leverantör av modell- och ritningsrelaterad IT med 300 anställda och en omsättning på cirka 800 miljoner SEK. Vi hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. 

Symetris lösningar och kompetenser är mycket efterfrågade på marknaden. Vi söker nu personal för att stötta våra kunder i deras dagliga arbete genom att lösa CAD- och BIM-relaterade problem i Autodesk programvaror samt Symetris egna anpassningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att tekniskt stötta våra kunder genom support-, utbildning- och konsultationstjänster samt samarbeta med Symetris fältsäljare genom att utföra demonstrationer på seminarier, mässor och andra säljaktiviteter. Arbetet innebär också att bistå med teknisk kompetens när våra kunder utvärderar mjukvara och metodik samt delta i arbetet med att utveckla Symetris egna programvaror, till exempel Naviate.

Kvalifikationer

  • Mycket goda kunskaper i Autodesk Revit
  • Mycket goda kunskaper i projektering från arkitektkontor
  • Goda kunskaper i AutoCAD Architecture är meriterande
  • Goda kunskaper i Symetris anpassningar Naviate och XL är meriterande

 

Önskvärda egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser därför gärna att du är social och serviceinriktad ut i fingerspetsarna! Du tycker om problemlösning och därigenom att hjälpa kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du självgående, stresstålig och strukturerad.

Vi erbjuder

  • Lön enligt överenskommelse.
  • Bra villkor.
  • En inspirerande miljö att arbeta i.

 

Placeringsort

Stockholm, Göteborg, Malmö

 

Du söker tjänsten genom att skicka ett email med ditt CV till per.carlsson@symetri.com. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!