PLM-tiimimme hakee osaajaa Business Consultant -tehtävään

Product Design and Lifecycle yksikkömme hakee osaajaa Business Consultant -tehtävään Tampereen toimipisteeseemme. Tässä tehtävässä toimit Sovelia® PLM asiantuntijana, sekä myynti että käyttöönottovaiheissa. PLM tiimimme myy ja toimittaa Sovelia® PLM järjestelmäratkaisuja tehostaaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa perustuen tuotetiedon älykkääseen hyödyntämiseen osana asiakkaidemme liiketoiminnan ydinprosesseja.

PLM-tiimimme hakee osaajaa Business Consultant -tehtävään

Business Consultant tehtävässä olet näköalapaikalla osallistuen laajamittaisesti Sovelia® PLM järjestelmähankkeisiin aina myyntivaiheesta toteutukseen ja seurantaan. Keskeisenä tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan pullonkaulat ja suunnitella miten tuotteen elinkaarenhallinnan avulla toimintoja voidaan tehostaa siten, että haetut liiketoimintahyödyt toteutuvat.

Tehtävän itsenäinen suorittaminen vaatii syvää ymmärrystä tuotteen elinkaarenhallinnan mahdollisuuksista asiakkaidemme liiketoiminnan tehostajana sekä valmistavan teollisuuden toimintamalleista. Tämän oppii vain ajan saatossa asiantuntijatiimimme avulla. Tullaksesi valituksi sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkäaikaista työkokemusta vaan soveltuva yliopistotasoinen koulutus, asiakaspalveluun soveltuva asenne ja kyltymätön halu oppia uutta. Määrittelemme tarkemman tehtäväkokonaisuuden kanssasi ottaen huomioon osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiinnonkohteesi.

Tehtävässä onnistumista tukevat:

  • Soveltuva yliopistotasoinen tekninen koulutustausta (M.Sc)
  • Luontainen halu esiintyä ihmisten edessä
  • Järjestelmällisyys ja kyky kuvata monimutkaisetkin asiat ymmärrettävästi
  • Hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • Ymmärrys CAD-suunnittelusta ja tuotetiedon-/tuotteen elinkaarenhallinnasta
  • Ymmärrys valmistan teollisuuden liiketoimintamalleista

Olet työssäsi itseohjautuva, oppimishaluinen ja huolellinen. Haluat esiintyä ihmisten edessä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englanninkielellä, ruotsin kielen taito on etu. Olet innokas kehittämään osaamistasi ja pysyt ottamaan vastuuta aikatauluista ja tehtävien suorittamisesta asiakkaidemme odotusten mukaisesti. Asiakashankkeiden niin vaatiessa olet valmis matkustamaan Suomessa ja toisinaan ulkomailla.

PLM tiimi on keskeinen osa Product Design and Lifecycle liiketoimintaamme toimialueenaan Pohjoismaat ja Iso-Britannia. Me autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa tuotesuunnittelun, prosessien automatisoinnin ja tuotteen elinkaarenhallinnan avulla. Ratkaisumme pohjautuvat Lean -filosofiaan, ja ne on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin varmistaen suunnitteluprosessien tehokkuuden ja tuotetiedon korkean laadun sekä vaivattoman hyödyntämisen asiakkaan liiketoiminnan kannalta keskeisissä toiminnoissa.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvukeskeisessä ja dynaamisessa yrityksessä
  • Kansainvälisen ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus edetä yhdeksi alan parhaista osaajista
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@symetri.com. Tehtävästä lisätietoa antaa Michael Nyman p. 040 7577219.